mai 28, 2024
Ce trebuie sa stii despre corturi evenimente de iarna

Ce trebuie sa stii despre corturi evenimente de iarna

Vara, corturile de petrecere si foisoarele pliante sunt populare pentru protejarea oamenilor de soare. Pe de alta parte, iarna, cautam direct sa ne adunam in interior. Dar de ce sa nu profitati de corturi evenimente si iarna? Un cort va va proteja de ploaie si vant cand gazduiti un eveniment si, in plus, il puteti incalzi!

Pentru a simplifica intregul proces de comanda a unui cort si a unui sistem de incalzire, s-au creat pachete de inchiriere de corturi de iarna. Aceste pachete sunt dimensionate pentru evenimente cuprinse intre 16 invitati si 100 sau chiar mai multe persoane. Fiecare pachet include cortul de dimensiuni adecvate, peretii laterali, greutatile pentru ancorarea cortului si un incalzitor.

Pachetele de corturi evenimente de iarna folosesc toate corturi de cadru, deoarece acestea nu necesita punerea in pamant pentru a le ancora. Daca preferati un cort cu stalp, retineti ca, daca solul evenimentului dumneavoastra este o parcare sau o alta suprafata pavata, trebuie sa se faca gauri in trotuar pentru a asigura ancorele. Acestea pot fi completate cu asfalt mai tarziu. Cu toate acestea, daca nu aveti permisiunea ca sa se patrunda in parcarea cuiva, va trebui sa optati pentru un corturi evenimente din cadru.

Care sunt diferentele dintre corturi evenimente?

In timp ce corturile cu stalpi ofera o inaltime crescanda a tavanului, un cort cu cadru este cel mai adesea ales pentru un eveniment de iarna datorita faptului ca locatia este de obicei o suprafata pavata si proprietarii nu doresc gauri gaurite in mijlocul iernii.

Sigur, putem monta un cort cu stalp pe iarba, dar daca ninge cu o zi inainte sa pozitionam cortul, vei scoate zapada de pe iarba. Este mult mai usor cu o suprafata pavata decat sa indepartezi zapada de pe un gazon sau un camp.

Singurul dezavantaj al cortului cu cadru este ca structura metalica de sustinere din jurul perimetrului cortului si deasupra este vizibila. Daca intentionati o nunta eleganta, s-ar putea sa vi se para prea industriala. Exista modalitati de a camufla acest lucru cu straturi de tesatura drapata.

Pentru utilizare in timpul iernii, va recomandam corturile din aluminiu, cu acoperis din PVC impermeabil si pereti laterali. Aluminiul este un material care este rezistent la rugina. Prin urmare, structura poate ramane in ploaie fara a o deteriora. Daca doriti sa incalziti cortul de evenimente sau sa gatiti in interior, PVC-ul a fost ignifug si, prin urmare, este greu inflamabil.