aprilie 20, 2024
Culorile de păr la modă în primăvara aceasta: 4 variante trendy

Culorile de păr la modă în primăvara aceasta: 4 variante trendy

Primăvara este sezonul în care natura renunță la tonurile reci ale iernii și explodează într-o explozie de culori. Este momentul perfect pentru a face și o schimbare în look-ul tău, începând cu părul. Dacă vrei să fii în tendință și să-ți împrospătezi aspectul, iată 4 culori de păr la modă în primăvara aceasta:

  1. Blond Strawberry

Blondul Strawberry este o nuanță delicată și romantică de blond, care aduce în minte nuanțele calde ale fragilor copți în soarele primăverii. Această culoare îți va aduce un aer fresh și juvenil, fiind perfectă pentru a sublinia trăsăturile delicate ale tenului tău.

Blondul Strawberry se potrivește de minune cu o varietate de stiluri, de la șuvițe subtile la un balayage mai intens. Poți să-l personalizezi în funcție de preferințele tale, adăugând șuvițe de diferite nuanțe de roz și auriu pentru a obține acel efect „strawberry blonde” de vis.

  1. Bronde

Dacă nu poți decide între blond și brunet, atunci bronde este alegerea perfectă. Această culoare de păr combină elemente din ambele lumi și oferă un aspect natural și luminos. Bronde este o opțiune excelentă pentru cei care vor să evite schimbări drastice și să rămână aproape de culoarea lor naturală.

Această nuanță este extrem de versatilă și se potrivește oricărei lungimi de păr și texturi. Poți alege să adaugi șuvițe subtile de blond pentru a da profunzime părului tău brun sau să mergi pe varianta opusă, adăugând tonuri mai închise pentru un aspect bronde inversat.

  1. Pastel Lavender

Primăvara este sezonul florilor înflorite, iar ce altă culoare de păr ar putea să reflecte mai bine această atmosferă decât lavanda pastel? Acesta este un trend îndrăzneț și feminin, potrivit pentru cele care vor să iasă în evidență.

Lavanda pastel poate fi adaptată în funcție de preferințe, de la un violet pal până la o nuanță mai profundă și vibrantă. Pentru a menține culoarea și a evita decolorarea rapidă, asigură-te că folosești produse de îngrijire special concepute pentru părul vopsit în nuanțe pastel.

  1. Caramel Highlights

Dacă dorești să aduci o notă caldă și luminoasă părului tău, caramelul este alegerea perfectă pentru primăvară. Această nuanță conferă părului o strălucire naturală și o dimensiune subtilă, fără a schimba dramatic culoarea de bază a părului tău.

Caramelul poate fi adăugat sub formă de șuvițe sau balayage, în funcție de preferințe. Este o alegere excelentă pentru brunetele care doresc să lumineze puțin părul fără a se angaja într-o schimbare radicală.

Indiferent de nuanța pe care o alegi, este important să consulți un stilist profesionist înainte de a-ți vopsi părul pentru a obține cel mai bun rezultat și pentru a evita deteriorarea acestuia. De asemenea, asigură-te că îți acorzi suficientă atenție îngrijirii părului vopsit, folosind produse specifice și evitând tratamentele termice excesive. Cu puțină grijă și atenție, părul tău va arăta splendid în primăvara aceasta, cu una dintre aceste culori trendy!