iulie 20, 2024
Modele de genți pentru ocazii diverse - Cum le alegi pe cele versatile

Modele de genți pentru ocazii diverse – Cum le alegi pe cele versatile?

Alegerea unei genți reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte atunci când dorești ca ținutele tale să fie complete. Chiar dacă multe femei nu acordă acestui accesoriu importanța cuvenită, vei vedea că este vorba despre un articol nu numai util, ci și extrem de plăcut, perfect pentru personalizarea ținutelor tale de zi cu zi sau de ocazie.

Modele de genți din care poți alege 

În funcție de preferințe sau necesități, de stilul pe care îl ai sau de ocazia cu care vei dori să porți acest accesoriu, poți alege oricare dintre următoarele modele de genți: gențile tip sac, gențile tip tote, geanta tip mesager, o geantă rucsac sau una tip clutch. 

În timp ce modelele bucket bag sunt potrivite mai ales acelor persoane care doresc să poarte cu sine mai multe lucruri, acestea fiind disponibile în diverse dimensiuni sau modele, gențile tip tote pot fi asortate cu ușurință oricărei ținute și fac față perfect provocărilor de zi cu zi. Perfecte pentru o sesiune de shopping sau pentru o plimbare în oraș, aceste genți sunt disponibile în culori neutre, astfel încât să poată fi asortate cu ușurință la orice ținută. 

Geanta tip poștaș este extrem de practică și ușoară în purtare, motiv pentru care se află și acum în topul modelelor de genți preferate de femei pentru completarea ținutelor zilnice. 

Gențile tip rucsac sunt potrivite mai ales persoanelor caracterizate de un stil sportiv, sunt extrem de practice în purtare și vin în diverse variante de culoare sau modele, iar gențile tip clutch sunt potrivite mai ales pentru evenimentele formale sau în vederea completării ținutelor elegante de seară. Pe victoriassecret.ro  vei putea găsi o mare varietate de modele de genți din care o poți alege pe aceea care se potrivește cel mai bine preferințelor de culoare, dimensiune sau stil. 

Ce culoare a genții să alegi

De regulă, tendințele în ceea ce privește culoarea genții se schimbă de la un sezon la altul, însă există câteva culori clasice care rămân mai mereu în tendințe, putând fi purtate în aproape orice sezon. 

Gențile negre reprezintă întotdeauna o alegere sigură, fiind ideale atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante și putând fi asortate oricărei ținute. 

De asemenea, gențile în culori neutre precum bej sau maro sunt preferate pentru versatilitatea pe care o oferă, în timp ce gențile în culori precum verde, albastru, roz, roșu sau galben, în nuanțe pastelate sau nu, vor fi perfecte pentru ținutele cărora dorești să le oferi o pată de culoare într-o notă armonioasă.