aprilie 20, 2024
Ce trebuie să știi despre portofelele bărbătești

Ce trebuie să știi despre portofelele bărbătești?

Portofelele bărbătești sunt reprezentative personalității posesorului. Nu doar că are grijă la propriu de identitatea ta, dar îți va scoate la suprafață caracterul. 

Portofelul este și va rămâne un obiect mai mult funcțional, decât estetic. Un adevărat bărbat va alege mereu un portofel de calitate. 

În ciuda faptului că trăim într-o eră a tehnologiei, unde banii pot fi păstrați pe o simplă aplicație bancară, majoritatea bărbaților nu vor înlocui clasicul portofelul cu aceste aplicații. Portofelele bărbătești joacă un rol important în formarea unei prime impresii pozitive. 

Portofelele bărbătești de calitate

Bărbații vor utiliza portofelele în fiecare zi. Prin urmare, acesta trebuie să aibă un aspect frumos, să fie cât mai rezistent și compartimentat eficient. 

Cei ce sunt conștienți de puterea unui portofel de calitate, vor inesti o sumă mai mare de bani. Majoritatea portofelelor bărbătești de calitate sunt realizate din piele naturală. 

Pielea naturală este un material reprezentativ pentru gentlemani. Datorită durabilității sale, portofelele din piele naturală vor putea fi utilizate chiar și un deceniu. Își vor păstra aspectul în timp, fiind și un material ușor de întreținut. 

Cum alegi un portofel de calitate?

Există un stereotip care spune că tot ce este scump este calitativ. Însă, nu tot timpul aceasta este realitatea. Având în vedere gama largă de portofele bărbătești existentă pe piață, va fi destul de greu de ales cel mai perfect model. 

Tipurile de portofele bărbătești:

  • bifold;
  • trifold;
  • pentru călătorii;
  • cu clips pentru bani;
  • postcardurile.

În funcție de necesitățile fiecărui bărbat, tipurile de portofele menționate mai sus vor fi potrivite stilului de viață. De exemplu, cele pentru călătorii vor avea mai multe compartimente, astfel încât actele să fie mereu la îndemână. 

Pe de altă parte, postcardurile sunt portofele simple, ce vor avea un compartiment special pentru carduri și un clips unde se pot ține bacnotele. 

Materialul din care este realizat portofelul este foarte important. Nu orice piele naturală este rezistentă. În general, pielea de căprioară este cea mai utilizată. 

Însă, dacă ești împortiva pielii de origine animală, există o variantă ce o înlocuiește, numită piele ecologică. 

Ambele variante sunt foarte ușor de întreținut. Separatoarele vor trebui să fie create din același tip de material. O piele de calitate poate fi recunoscută prin existența unor pori fini. 

Doar așa poți să identifici dacă procesul de vopsire a fost realizat conform. Un portofel a cărui pori nu sunt vizibili, se va deteriora mult mai repede. În timp, se va exfolia. 

Bacnotele, cardurile, monezile și actele vor fi protejate de ploaie. Pielea naturală este cunoscută pentru impermeabilitatea ei. Prin urmare, totul va fi în siguranță.