iunie 21, 2024
bijuterii argint handmade

Bijuterii handmade – Bratari Argint

Toata lumea are cu siguranta o pereche de cercei din argint, un colier sau o bratara pe care o adora… le adora pentru ca acestea sunt handmade, sunt unicat si pentru ca au o anumita particularitate. Reprezinta rezultatul unei munci minutioase, o munca minunata din care ies adevarata capodopere. Dar cum ar fi sa iti intregesti colectia cu cele mai frumoase bijuterii handmade sau cu cele mai frumoase bratari?

Fie pentru o sarbatoare sau o aniversare, bijuteriile sunt cele mai frumoase sau mai adecvate cadouri. Au o multime de atuuri – sunt frumoase, sunt utile, sunt trendy si poarta un mesaj unic, mai ales atunci cand sunt handmade.

Iar atunci cand vrei sa cuceresti aleasa inimii, o bratara personalizata reprezinta cea mai buna alegere si un atu major atunci cand vrei sa fii la moda. Bratarile handmade sunt bijuterii cu un farmec incomparabil.

Cum aleg o bratara de argint?

O oglinda a emotiilor noastre, locul unde poti sa scrii ce vrei, ce iubesti, ce te pasioneaza, bijuterii care iti permit sa alegi piara care te caracterizeaza. Bratarile handmade din argint ofera un univers infinit de emotii si de alegeri. Sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai original look.

Alege o bratara Laxmi cu piatra de Lapis Lazuli, o bijuterie magnifica si seducatoare, cea mai buna alegere pentru cea mai importanta persoana din viata ta. Lapis Lazuli este o piatra ce simbolizeaza comunicarea, increderea in sine, exteriorizarea, curajul, prietenia si iubirea universala. O bijuterie cu un caracter puternic, misterios si elegant.

Bratarile handmade sunt cele care iti vor completa de minune tinutele si care le vor pune cel mai bine in valoare. Sunt usor de purtat, vin cu un plus de originalitate si te ajuta sa iti afirmi personalitatea. Si cu siguranta ca vei fi cea mai mandra atunci cand vei purta o bijuterie unica, asa ca si tine.

Bratara Ritu, cu piatra de Ametist te va incanta cu siguranta datorita finetii si frumoaselor sale reflexii in nuante de violet. Este o bijuterie handmade rafinata, luxoasa si eleganta, o piesa unica si bogata. Detaliile sale minutioase fac din ea o veritabila capodopera, iar piatra de ametist iti va stimula imaginatia si intuitia. O bijuterie care imbina de minune exotismul si romantismul, alegerea ideala pentru femeile care vor sa se remarce prin bun gust si eleganta.

Bratara Avni cu piatra de Safir, este cea mai feminina si cea mai delicata. La fel ca si femeia care o va purta. O bijuterie cu un caracter puternic, profunda, o adevarata comoara ce o poti purta zi de zi alaturi de tine.

Alege deci bijuteriile handmade si nu vei regreta. Pentru ca o bijuterie frumoasa nu inseamna doar o bijuterie din diamant. Lasa-te deci tentata de aceste bijuterii unice si nu vei regreta. Bijuterii  mai extravagante sau mai clasice, creatii originale, mai vintage sau mai moderne… chiar ai de unde alege atunci cand vrei sa iti exprimi gusturile unice.

Alege sa–ti exprimi deci gusturile si emotiile prin intermediul unor bijterii unice. Alege sa porti bijuteriile pe care nu le poarta oricine!