iulie 20, 2024
inchiriere automacara 18 tone

Ghid: Cum sa alegi o macara mobila?

Pentru santierul dumneavoastra, alegerea echipamentului de ridicare si manipulare este esentiala si nu lasa loc de improvizatie, cu riscul de a pierde zile de serviciu sau, mai rau, de a va vedea angajatii jucand carti pentru greselile in curs in diferitele etape ale proiectului.

In acest articol vom vedea cum sa alegeti o inchiriere automacara 18 tone potrivita, care sunt criteriile esentiale pentru alegerea echipamentului de ridicare potrivit pentru proiectul dumneavoastra si situatiile pe care urmeaza sa le intalniti.

Inainte sa va uitati peste inchiriere automacara 18 tone, exista o etapa de pregatire atat de necesara, care, in multe cazuri, dureaza doar cateva minute. Ceea ce oferim in acest acest articol este o baza si va poate fi utila indiferent de situatia dumneavoastra si de instrumentul de manipulare pe care il alegeti.

Pasul 1: Incarcatura

Exista multe incarcaturi de luat in considerare pe un santier de lucru, dar inainte de a va gandi chiar la instrumentul de manipulare pe care il veti folosi, este important sa va cunoasteti sarcina.

In unele cazuri, amplasamentul in sine poate fi proiectat pentru a gazdui o macara de ridicare, cum ar fi constructia noua. In schimb, situatii precum amplasamentele de renovare va pot oferi o transpiratie rece la gandul ca trebuie sa asamblati manual 30 de paleti de tigla sau un cadru complet fara asistenta.

In aceste doua cazuri,o inchiriere automacara 18 tone este raspunsul la nevoile tale, accesuri complicate, dar si la nevoile unei automacarale care poate fi repozitionata dupa bunul plac.

Pasul 2: Acces

Pentru a face acest lucru in ordine, primul pas este sa va ganditi la accesari. Cum va accesa automacaraua pe santierul dumneavoastra? O macara autopropulsata, capabila sa se deplaseze singura, devine un avantaj major in cele mai extreme cazuri, cu o strada sau o curte ingusta.

Luati imediat in calcul distributia santierului, acest lucru va evita surprizele neplacute. Daca trebuie sa va deplasati pe santier, trebuie sa tineti cont de diferitele locatii de stabilizare. In cele din urma, tipul de sol va determina ce tip de punere va fi necesara.

Pasul 3: Inaltime si intindere

In cele din urma, punctul crucial al alegerii tale!

Copacii, mobilierul stradal, schela si alte constructii sunt obstacole de evitat pentru a ajunge la punctul de incarcare a automacaralei.

Cu toate acestea, indiferent de macaraua aleasa, macaraua mobila sau macara turn, cu cat este mai mare acoperirea, cu atat este mai mica sarcina.